Servicii > Cursuri                                                                                                                                         Site map:
Cursuri Formare Profesionala
Cursuri ECDL
      Intr-o societate bazata pe progres tehnico-stiintific si aflata in permanenta schimbare, individul se confrunta cu nevoia de a dobandi noi competente, de a-si reinnoi bagajul de cunostinte si abilitati, cel putin o data la 2-3 ani, prin participarea la programele de formare profesionala.
      Investitia in resursa umana, cel mai valoros activ al unei organizatii, se dovedeste a fi una inteligenta si de lunga durata, chiar daca implica anumite costuri si rezultatele nu se observa imediat. Invatarea continua genereaza beneficii atat companiilor cat si angajatilor, prin crearea unei forte de munca bine calificate, prin cresterea competitivitatii, a productivitatii si a dezvoltarii personale.
      Permisul european de conducere a computerului (ECDL : European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator recunoscut la nivel international in peste 146 de tari

      ECDL este pentru domeniul IT similar cu certificari de genul TOEFL sau Cambridge pentru atestarea cunostintelor de limbi straine.
      Cu ajutorul Permisului european de conducere a computerului va puteti creste gradul de mobilitate profesionala si puteti utiliza calculatorul in mod eficient si productiv indiferent de varsta, profesie sau domeniu de activitate.
Copyright © Minerva Company. All rights reserved. Termeni de confidentialitate.