Servicii > Cursuri > ECDL > ECDL Avansat                                                                                        Site map:
ECDL Avansat
      Fundatia ECDL a standardizat, prin crearea Permisului european de conducere a computerului (ECDL European Computer Driving Licence), certificarea aptitudinilor de operare pe computer la nivel de baza.
      Datorita dezvoltarii rapide a tehnologiei informatiei cerintele utilizarii diferitelor aplicatii au crescut, un numar tot mai mare de persoane are acum nevoie de abilitati care sa le permita rezolvarea unor sarcini cu un grad de dificultate crescut si crearea unor fisiere complexe. De aceea, avand experienta Permisului european de conducere a computerului, a fost creat ECDL Avansat pentru a raspunde acestor nevoi.
      Exista 4 module pentru care se poate obtine Permisul ECDL Avansat - Editare de text - Calcul Tabelar - Baze de Date - Prezentari.
Certificare
      Pentru a obtine Permisul ECDL Avansat pentru oricare dintre cele patru module, un candidat are urmatoarele alternative:
      Daca obtinerea ECDL Avansat reprezinta o continuare a ECDL Complet, va trebui sa parcurga urmatorii pasi:
  • sa promoveze modulul aferent la nivelul de baza;
  • sa achizitioneze un Card de Aptitudini ECDL Avansat, de la un centru de atestare acreditat sau de la ECDL ROMANIA;
  • sa se inscrie la un Centru de Testare acreditat, sa sustina si sa promoveze testul.
      Daca doreste sa obtina direct certificarea ECDL Avansat, va trebui sa parcurga urmatorii pasi:
  • sa achizitioneze un Card de Aptitudini ECDL Avansat, de la un centru de atestare acreditat sau de la ECDL ROMANIA;
  • sa se inscrie la un Centru de Testare acreditat, sa sustin si sa promoveze testul.
      Un examen pentru ECDL Avansat se sustine in 60 de minute, iar pentru a fi promovat trebuie sa se obtina cel putin 75% din punctajul maxim.
      In mod similar procedurii de eliberare a Permisului ECDL, in momentul in care examenul este promovat, Cardul de aptitudini este completat de centru si candidatul primeste Permisul european de conducere a computerului (ECDL) Avansat pentru modulul respectiv, eliberat de ECDL ROMANIA.
Avantaje
      Prin detinerea certificatului ECDL Avansat, candidatul are dovada cea mai buna ca stie sa utilizeze diferite aplicatii la un nivel superior, sporindu-si sansele de a obtine un loc de munca mai bun.
      ECDL Avansat este util si pentru institutiile publice sau pentru companiile in care gradul de utilizare a computerelor este peste medie si care doresc ca angajatii lor sa fie mai performanti si mai eficienti in lucrul cu anumite aplicatii.
      Fiind o certificare recunoscuta la nivel international, detinatorul Permisului ECDL Avansat are siguranta recunoasterii calificarilor sale la nivel international. Detinatorii Permisului ECDL Avansat sunt mai activi si comunica mai usor, cu mai multa responsabilitate, fiind capabili ss gestioneze eficient fisiere complexe.
ECDL Expert
      Candidatilor care obtin toate cele 4 Permise ECDL Avansat, li se elibereaza certificatul ECDL Expert.
      
Copyright © Minerva Company. All rights reserved. Termeni de confidentialitate.