Servicii > Cursuri > ECDL > ECDL CAD                                                                                               Site map:
ECDL CAD
       ECDL CAD este noul standard independent de certificare a aptitudinilor de baza in utilizarea aplicatiilor de proiectarea asistata 2D (CAD 2D).
      ECDL CAD se adreseaza in principal:
  • elevilor si studentilor de profil
  • specialistilor care doresc o calificare recunoscuta international pentru certificarea cunostintelor de CAD, dezvoltata pentru mai multe platforme
  • celor care au nevoie de un standard tangibil pentru abilitatile utilizatorilor CAD.
      Aceasta certificare poate constitui baza unor specializari si a unei dezvoltari
profesionale intr-un domeniu legat de CAD. ECDL CAD certifica faptul ca cel care a obtinut aceasta calificare poseda cunostintele si abilitatile pentru a utiliza soft-urile si caracteristicile standard pentru majoritatea aplicatiilor CAD.
ECDL CAD este primul standard independent pentru aptitudini de baza in proiectare CAD. Acest program a fost realizat de Fundatia ECDL (ECDL-F), in colaborare cu un grup de reputati specialisti si experti CAD.
Programa ECDL CAD
      Programa ECDL CAD acopera cerintele de baza pentru proiectarea CAD 2D utilizand soft si caracteristici standard comune celor mai multe aplicatii CAD.
      In cadrul programului, candidatul trebuie sa isi demonstreze compententele in utilizarea unora din facilitatile standard ale unei aplicatii CAD 2D pentru a crea si manipula obiecte sau elemente, si de a modifica obiecte sau elemente. Dupa absolvirea programului, candidatul va putea schimba proprietatile unui obiect, va putea sustine activitati de tiparire si plotare. De asemenea, candidatul isi va putea demonstra competenta in utilizarea unor caracteristici mai avansate ale aplicatiilor CAD cum ar fi inserarea obiectelor din alte aplicatii.
      Din punct de vedere al pregatirii este recomandat ca studentii ECDL CAD sa aiba cunostinte de baza de utilizare a calculatorului. Este recomandat ca acestia sa fi parcurs deja Modulele 1 si 2 din calificarea ECDL standard.
Copyright © Minerva Company. All rights reserved. Termeni de confidentialitate.