Servicii > Cursuri > ECDL                                                                                                                           Site map:
ECDL Avansat
ECDL Start
ECDL Complet
      Datorita dezvoltarii rapide a tehnologiei informatiei cerintele utilizarii diferitelor aplicatii au crescut, candidatii au acum nevoie de abilitati care sa le permita rezolvarea unor sarcini cu un grad de dificultate crescut si crearea unor fisiere complexe. De aceea, avand experienta Permisului European de Conducere a Computerului, a fost creat ECDL Avansat pentru a raspunde acestor nevoi, in continua crestere, de utilizare a aplicatiilor la un nivel superior.
      Exista 4 module pentru care se poate obtine Permisul ECDL Avansat:
Word Avansat
Excel Avansat
Access Avansat
PowerPoint Avansat
     Desi obtinerea Permisului ECDL presupune promovarea a 7 examene, dupa promovarea a patru examene, la cererea candidatilor, se elibereaza si un "Permis european de conducere a computerului Start" ...
ECDL CAD
     ECDL CAD este noul standard independent de certificare a aptitudinilor de baza in utilizarea aplicatiilor de proiectarea asistata 2D (CAD 2D).
     ECDL CAD este primul standard independent pentru aptitudini de baza in proiectare CAD. Acest program a fost realizat de Fundatia ECDL (ECDL-F), in colaborare cu un grup de reputati specialisti si experti CAD.
      Permisul ECDL complet indica faptul ca detinatorul a trecut un test teoretic care evalueaza conceptele de baza ale TI si sase teste practice care evalueaza detinatorul in utilizarea unui computer si in folosirea unor aplicatii intalnite in activitatile curente.
ECDL WebStart

ECDL Web Starter este certificarea ideala pentru:


Firmele care doresc sa aiba un site Web dar nu au resursele necesare pentru a se adresa unei firme specializate
Studentii si elevii care doresc sa imparta anumite informatii si sa comunice cu colegii lor
Oricare utilizator, indiferent de varsta sau ocupatie, care doreste sa isi creeze propriul site Web pentru a comunica cu prietenii, familia sau pur si simplu ca un hobby
Copyright © Minerva Company. All rights reserved. Termeni de confidentialitate.