Servicii > Cursuri > Formare Profesionala > Formator de Formatori                                          Site map:
Formator de Formatori
      Constructia acestui curs ofera participantilor posibilitatea de a-si forma sau exersa abilitatile de proiectare a programelor de formare, pregatirea formarii, efectuarea formarii, evaluarea nevoilor de formare.
      Cursul se adreseaza acelor persoane interesate de dezvoltarea abilitatilor si de dobandirea competentelor de Formator cod COR 241207.
      Cursul de Formator este un program de formare profesionala recunoscut de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, iar lectorii sunt de specialitate in domeniu, cu experienta in formare profesionala.
      Obiective:
  • Intelegerea stilurilor de invatare
  • Exersarea abilitatilor de comunicare
  • Construirea unui plan de invatare
  • Organizarea unei sesiuni de training in mod eficient
  • Desfasurarea unei sesiuni de training in mod eficient
  • Evaluarea unei sesiuni de training
      Activitatile realizate in cadrul trainingului combina aspecte teoretice concepte si informatii de actualitate, cu exercitii, studii de caz si lucru pe grupuri, astfel incat sa ofere aplicabilitate in activitatile imediate ale participantilor.
      Principiile de baza ale acestui curs sunt:
  • Interactivitatea formatorii se vor concentra pe exemple concrete si vor sustine implicarea activa a participantilor;
  • Adaptabilitatea formatorii vor aborda tematica pe baza nevoilor de fomare ale participantilor, pornind de la asteptarile acestora si utilizand feedbackul zilnic;
  • Aplicabilitate practica in timpul trainingului participantii vor fi pusi in situatii concrete de training, oferindu-li-se posibilitatea de a utiliza experienta proprie.
      Recunoasterea diplomei:
      Cursul este recunosctut de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale La finalul cursului se acorda un Certificat de absolvire pentru programul de Perfectionare - Formator.
      LOCUL DESFASURARII: Sediul Minerva Company din Constanta, B-dul 1 Mai, nr. 1, Bl H9 Parter.
      PERIOADA DESFASURARII: 60 ore. Programul se va definitiva prealabil, in functie de disponibilitatea lectorilor si a cursantilor.
      COSTUL CURSULUI: acopera cheltuielile legate de mapa de curs (suportul de curs pe suport electronic - CD, materiale suplimentare, manul de lucru), traineri, sala de desfasurare a cursului, organizarea examenului si emiterea certificatelor. Plata se poate efectua in 2 rate.
Copyright © Minerva Company. All rights reserved. Termeni de confidentialitate.