Servicii > Cursuri > Formare Profesionala > Maseur                                                                        Site map:
Maseur
     Cursul de maseur este un curs autorizat, se va finaliza cu evaluarea abilitatilor si cunostintelor dobandite, iar participantii vor obtine, in urma evaluarii, certificatul de Maseur (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania), recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale     Certificatul de absolvire recunoaste toate competentele necesare practicarii meseriei de maseur Cod COR 322602.
     Maseurul se ocupa in principal cu stabilirea tehnicilor si formelor de masaj, aplicarea drenajului limfatic, aplicarea masajului reflexogen, aplicarea masajului somatic, aplicarea masajuli terapeutic, pregatirea cabinetului de masaj, precum si planificarea sedintelor de masaj.
     BENEFICII:
  • Deprinderea tuturor cunostintelor necesare profesarii acestei meserii;
  • Lucrul efectiv intr-o unitate de profil si invatarea particularitatilor meseriei;
  • Posibilitatea de a va angaja prin intermediul firmei noastre;
  • Obtinerea unei diplome recunoscute la nivel national si european.
      Angajari
     Cursantii nostri au sansa de a fi angajati de firmele din domeniu (hoteluri/ centre SPA/ saloane de masaj), cu care S.C. Minerva Company S.A. are inchiate protocoale de colaborare.
      Obiectivele cursului:
      Obtinerea competentelor specifice ocupatiei, a aptitudinilor practice necesare pentru examinarea pacientului si aplicarea tehnicilor de masaj necesare, in functie de caz.
     CUI SE ADRESEAZA:
      Tuturor celor care doresc sa se initieze sau sa se perfectioneze in arta masajului de relaxare sau terapeutic. Conditie de participare: minim 10 clase.
      METODE DE FORMARE:
      Cursul are un pronuntat caracter practic, cu exercitii si studii de caz.
      TEMATICA:
  • Anatomia si fiziologia omului;
  • Masaj. Tehnica masajului;
  • Biomecanica articulara, bilant muscular si testing muscular;
  • Igiena corpului uman;
  • Instruire practica.
      Locul desfasurarii: Sediul Minerva Company din Constanta, B-dul 1 Mai, nr. 1, Bl H9 Parter..
      Perioada desfasurarii: 120 ore. Programul se va definitiva prealabil, in functie de disponibilitatea lectorilor si a cursantilor.
      Costul cursului:  acopera cheltuielile legate de mapa de curs (suportul de curs pe suport electronic - CD, materiale suplimentare, manul de lucru), traineri, sala de desfasurare a cursului, organizarea examenului si emiterea certificatelor. Plata se poate efectua in 2 rate.
     Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG129/2000, republicata, fiind curs autorizat CNFPA.
Copyright © Minerva Company. All rights reserved. Termeni de confidentialitate.