Servicii > Cursuri > Formare Profesionala                                                                                           Site map:
Competente Comune
Manager Proiect
Operator Calculator
     Cursul “Comunicare” se adreseaza celor care doresc sa descifreze tainele comunicarii eficiente si sa gaseasca modalitatile optime de relationare cu cei din jur, sa isi dezvolte abilitati de a asculta si de a se face ascultati, de a spune lucrurile in asa fel incat sa nu lase loc de ambiguitati si confuzii.
Maseur
    Cursul de perfectionare “MASEUR” – cod COR 322602 se adreseaza celor care doresc sa invete sau sa se perfectioneze in arta masajului, atat masaj de relaxcare, cat si cel terapeutic.
Lectorii sunt profesionisti in medicina sau diferite tipuri de masaj, cu experienta in balneo-fizioterapie. Cursul dureaza 120 de ore, programul este flexibil si adaptat cerintelor participantilor.
     Cursul prezinta notiuni fundamentale de management de proiect in conformitate cu metodologiile consacrate de management al proiectelor si cu standardul ocupational pentru profesia de manager de proiect (COR 241919).
Formator
     Constructia acestui curs ofera participantilor posibilitatea de a-si forma sau exersa abilitatile de proiectare a programelor de formare, pregatirea formarii, efectuarea formarii, evaluarea nevoilor de formare.
     Va oferim posibilitatea unei noi calificari profesionale printr-o metoda preponderent practica. Certificatele de Absolvire, care au recunoastere nationala, fiind avizate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului atesta, pentru cei care le obtin, un nivel de pregatire competitiv si o competenta practica deosebita.
Lurator in comert
     Lucratorii in comertdin magazine si piete vand clientilor marfuri in comertul cu ridicata si amanuntul si probeaza calitatea marfurilor si modul de functionare a aparaturii expuse spre vanzare.
    
Copyright © Minerva Company. All rights reserved. Termeni de confidentialitate.