Site map:
Termenilor utilizare a site-ului

Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului

Drepturile utilizatorilor

Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoane a site-ului, cu utilizarea corespunzatoare a serviciului, se poate face numai ca vizitator.

Indiferent de numarul ofertelor promotionale la care utilizatorul are acces, el nu poate beneficia decat de o singura oferta pentru o inscriere. Ofertele promotionale Minerva Company nu sunt cumulative.

Furnizarea de date si informatii

Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere.

Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu Minerva Company. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca vizitatori, utilizatorii respectivi accepta ca Minerva Company sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre site ori catre Minerva Company.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre Minerva Company isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site ori catre Minerva Company, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Minerva Company, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Minerva Company, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Minerva Company, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre Minerva Company inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere, catre site ori catre Minerva Company, a informatiilor ori materialelor respective. Minerva Company poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte situri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care Minerva Company a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca membri, Minerva Company are dreptul de a le expedia saptamanal un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter) ori un numar de trei e-mail-uri care pot contine materiale promotionale oferite de catre terte persoane.

Este interzisa, de asemenea, utilizarea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

Drepturile Minerva Company

Minerva Company are dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile "Termenilor si conditiilor de utilziare a site-ului". Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului.

Copyright © Minerva Company. All rights reserved. Termeni de confidentialitate.